Brutális kegyetlenség: lelőtte 7 éves kisfiát az anya, majd a férjével is megpróbált végezni

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál lelövés Amerika kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ártatlan kisfiú semmit nem követett el, mégis neki kellett meghalnia.

A brutális gyilkosság az amerikai Georgiában történt. A 36 éves anya brutális kegyetlenséggel ölte meg kisfiát, majd férjével is megpróbált végezni.

A hatóságok annyit tudnak, hogy Maddox édesanyja, Alison nem engedte iskolába fiát, és bezárta szobájába. Amikor az 50 éves édesapa, Douglas észrevette, hogy a gyerek nem készülődik, kérdőre vonta feleségét, mi történt, ő pedig azt állította, a kisfiúnak fáj a füle.

Egy órával később az anyuka lelőtte Maddoxot, majd férjével is megpróbált végezni. Végül az egyik szomszéd riasztotta a rendőrséget, a helyszínre érkező rendőrök pedig letartóztatták mindkét szülőt. Úgy tudni, a gyilkosság előtti éjjelen a házaspár csúnyán összeveszett.

A borzalmas eset március 1-jén történt, az anya pedig azóta sem árulta el, mi vezetett tettéhez, végleges ítélet pedig csak áprilisban születhet.-írja a crimeonline.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.