Hihetetlen dolgot tett unokájával a nagymama: a babafigyelő buktatta le

Forrás: Shutterstock -
nagymama babafigyelő unoka anyós sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyuka azután nézett rá a babafigyelőre, miután az anyósa, aki épp kisbabájára vigyázott, nem vette fel a telefont.

Az anyuka a Redditen kért segítséget, miután sokkoló pillanatok szemtanúja volt anyósával kapcsolatban - szúrta ki a Bors.

A kétségbeesett nő leírta, hogy mielőtt rábízta anyósára a babát, elmondta neki az etetési rendjét. Azt, hogy hol találja a lefejt anyatejet és az etetéshez szánt cumisüveget. Az anyós sms-ben tájékoztatta az édesanyát, hogy a kicsi megállás nélkül sír, azonban hiába próbálta felhívni a nagymamát, ő nem vette fel a telefont.

A babafigyelő buktatta le a nagymamát Forrás: Shutterstock

A kétségbeesett anyuka telefonján keresztül csatlakozott a babaszobában elhelyezett kamerára, és látta, hogy anyósa a mellére fektette a gyereket és megpróbálta szoptatni.

Az idős nő azzal magyarázta tettét, miután a fia elérte őt, hogy annak idején így nyugtatta meg a gyermekeit, és úgy gondolta, ez unokájánál is működhet. A történtek után az anyuka úgy döntött, nem bízza anyósára a gyermekét, a férje viszont szeretné, ha adna még egy esélyt az édesanyjának, aki csak jót akart.

Te mit tennél az anyuka helyében?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.