Kamionossal ütközött egy mentőautó: a szalagkorlátnak csapódtak

Forrás: Shutterstock -
ütközés kamionos mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy figyelmetlen kamionos miatt csapódott szalagkorlátnak egy mentőautó Lajosmizsénél múlt csütörtökön.

Egy vadonatúj mentőautó ütközött egy kamionnal Lajosmizsénél múlt csütörtökön. Az Országos Mentőszolgálat most közzétette a balesetről készült felvételeket a Facebook-oldalukon. Beszámolójukból kiderül, hogy a mentők szabályosan közlekedtek.

Tilos volt balra fordulnia annak a török kamionosnak, aki hirtelen egy (szirénázva) beteghez siető mentő előtt zárta el keresztbe az ötös utat Lajosmizsénél múlt csütörtökön.

Szabályosan közlekedő bajtársunk már nem tudta elkerülni az ütközést a monstrummal, és végül a szalagkorlátnak csapódva álltak meg a mentővel.

A balesetben szerencsére könnyebben sérültek csak bajtársaink, a pár száz kilométert futott mentőautóban azonban jelentős anyagi kár keletkezett. A mentő javításáig/pótlásáig tartalék mentőautóval látják el szolgálataikat az életmentők, akiknek idejük sem volt megszokni az új mentőautót. Mielőbbi felépülést kívánunk - írták Facebook-oldalukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.