Harry herceg állítja: többbször kért segítséget a családjától, de egy idő után a saját apja sem vette fel neki a telefont

Oprah Winfrey interjú Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és felesége, Meghan Markle interjút adott Oprah Winfrey-nek. A beszélgetést a várandós feleség kezdte, Harry később csatlakozott. Ahogy bekapcsolódott, azonnal elmondta: aggódott, hogy édesanyja története megismétlődik Meghannel.

"Láttam, hogy a történelem megismétli önlagát" - mondta Harry, aki szerint Meghan helyzete a királyi családban kísértetiesen emlékeztette az édesanyjáéra, amit a faji feszültségek és a közösségi média csak fokoztak.

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nél Forrás: CBS


Folyamatosan segítséget kért, és csak akkor kezdék el fontolgatni, hogy kilépnek a királyi családból, amikor egyértelmű lett, hogy nem foglalkoznak a helyzetükkel. Egy idő után a saját apja, Károly sem vette fel neki a telefont.

Harry elárulta, hogy nagyon alaposan átbeszélték Meghannel a királyi családból való távozásukat. Céljuk az volt, hogy egy időre megszabaduljanak bulvársajtó és a királyi család nyomása alól. Állítja, családját ez nem érte váratlanul, a királynőt is folyamatosan tájékoztatta a terveiről.
"Sosem támadtam hátba a nagymamámat, túlságosan is tisztelem őt" - mondta az interjúban Harry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.