Felfoghatatlan szörnyűség, amit az édesapa tett autista fiaival

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság külföld autista pénz fiú baleset apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas szörnyűséget követett el 45 éves Ali F. Elmezayen Kaliforniában. Azért, hogy megkapja családja életbiztosítását, képes volt hideg vérrel véget vetni autista fiai életének.

A férfi gyerekei egy előre megrendezett autóbalesetben veszítették életüket.

45 éves Ali F. Elmezayen előre kitervelte, hogy feleségével és autista fiaival az autóban lehajt a rakpartról, egyenesen a folyóba. A családban ő egyedül tudott úszni, így ő gondtalanul kiúszott a folyóból, abban bízva, hogy felesége és fiai nem élik túl a balesetet.

Feleségének azonban valahogy mégis sikerült felszínre jutnia, egy horgász pedig kimentette a vízből. A 8 és 13 éves autista fiú az autóban ragadva fulladt meg.

Az apa terve az volt, hogy miután felveszi az életbiztosítás után járó tetemes összeget, egyiptomi ingatlanokat és egy hajót vásárol magának. Összesen három millió dollár ütötte volna a férfi markát - írja a Mirror.

A rendőröknek azonban feltűnt, hogy a férfi a baleset előtti évben nyolc különböző biztosítótársaságnál kötött magának és családtagjainak élet- és baleseti biztosítást.

"Egy ügyesen hazudó ember... nem más, mint egy kapzsi és brutális gyilkos"

- fogalmazta meg a bíró.

A férfit, akiegyedül azt sajnálja, hogy elkapták, 261 751 dollár (kb. 80 000 000 forint) pénzbüntetésre ítélték biztosítási csalás miatt. Két gyermekének a meggyilkolása miatt a kiszabható maximális börtönbüntetést, 212 évet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.