Hózápor és mínuszok: folytatódik a hűvös, szeles március

tavasz hideg napsütés időjárás Szél hűvös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás az utóbbi napokban nem a szebbik arcát mutatja, és ez így lesz a következő napokban is.

Csütörtökön erősen felhős lesz az ég, és főleg a Duna-Tisza-közén alakul ki zápor, hózápor. Az északi szél megélénkülhet, és a hőmérők higanyszálai sem kúsznak magasra: reggel 0 fok körül, délután 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a Dunántúlon változóan felhős lesz az ég. A keleti tájakon beborul, és néhol kisebb csapadék is várható. Reggel -7 és 0, délután 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton az erősen megnövekvő felhőzetből szórványosan lehet zápor, esetleg hózápor, és az északkeleti szélnek köszönhetően igen hűvös lesz a levegő. A csúcsérték 4 és 9 fok között valószínű. A hét utolsó napja egy kicsit jobb idővel kecsegtet: több órás napsütésre van kilátás, és délután 7-12 fok is lehet. A rossz hír csak az, hogy az északi szél vasárnap is élénk marad.

A következő napokban szeles idő várható. Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Janie Airey

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.