Elveszítheti munkáját a botrányos Oprah-interjú miatt Meghan Markle hasonmása

Oprah Winfrey Meghan Markle Sarah Mhlanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van a 38 éves Sarah Mhlanga, aki eddig Meghan Markle hasonmásaként kereste a kenyerét. A problémát Meghanék Ophra-interjúja okozza, amelyben nekimentek a brit királyi családnak.

A nő 2017 óta élt úgy a köztudatban, mint Markle hasonmása, és a Daily Star információi szerint 300 fontot (körülbelül 120 ezer forint) kért fellépésenként.

Amióta azonban Meghanék interjújukban támadták a brtit királyi családot, Sarah-nak sincs nyugta, egyre-másra támadják. Ő úgy véli, azért kap hideget-meleget, mert Meghant nem érhetik el, így őt használják "bokszzsáknak".

"Folyton kapom az üzeneteket, hogy egy figyeleméhes nő vagyok, és hogy szégyellnem kéne magam, hogy olyan embert képviselek, mint Meghan" - idézi Sarah-t a Daily Star nyomán a Bors. Mhlanga attól is tart, hogy Markle népszerűsége csökkenésével őt sem akarják majd a későbbiekben alkalmazni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.