Még nem menekültünk meg a téltől: hózáporok várhatók

tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz még kicsit várakoztat bennünket, hózáporok várhatóak egyes területeken.

Szombat


A Dunántúlon a nap első felében erősen felhős lesz az ég, itt szórványosan számíthatunk havas esőre, hózáporokra, záporokra. Délután észak felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap, de zápor, hózápor még ekkor is előfordulhat. Az északkeleti szél megélénkül. 4 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.


Vasárnap


Az ország nagy részén többórás napsütés várható, csak estefelé ÉNy-on növekszik meg a felhőzet, és ekkor a Kisalföldön hózáporok is kialakulnak. Az ÉNy-i szél erős lesz. 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.


Hétfő


Erősen felhős időre van kilátás, de csak néhol fordulelő zápor, hózápor. Többfelé erős, a Dunántúlon viharos lesz az ÉNy-i szél. Reggel 0 fok körül, délután 5 és 10 fok között várható a hőmérséklet.


Kedd és szerda

Változóan felhős időre van kilátás, mindkét nap többórás napsütéssel. Csapadékra kicsi az esély. Még gyakran lesz élénk az északias szél. 5 és 12 fok között változik a maximum-érték - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.