Eddig bírta: Balázs Andi visszaköltözött a szerelméhez

Balázs Andi karantén koronavírus költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi végre visszaköltözhetett szerelméhez, akivel a koronavírus-járvány miatt kellett nélkülözniük egymást. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Balázs Andi nehéz döntést hozott március elején, ugyanis el kellett költöznie kedvesétől, Gábortól. Nem csak őt, de kutyáit is kénytelen volt ott hagyni. A pár idilli életét a koronavírus-járvány bolygatta fel, Gábor ugyanis elkapta a koronavírust, ráadásul a brit mutáns fertőzte meg.

A színésznő még októberben átesett a fertőzésen, de úgy érezte, felelősséget kell vállalni a kollégáiért, akikkel most rendszeresen együtt dolgozik, így rá hiába nem lett volna veszélyes a betegség, őket sem szerette volna veszélybe sodorni.

Balázs Andi Andrea Forrás: Instagram/balazsandi

Szerencsére Gábor különösebb szövődmények és problémák nélkül megúszta a kórt, és Andi elmondása szerint kifejezetten jót tett a kapcsolatuknak ez a megpróbáltatás:

"Eddig is nagyon szerettük egymást, de ez a fajta "távkapcsolat" csak megerősített minket abban, hogy mi már végérvényesen összetartozunk. Olyanok voltunk, mint a tinik, már nagyon vágytunk egymás társaságára. Rettentően örültem, amikor Gábor egyik este elmondta, hogy negatív lett az utolsó tesztje" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.