örökbefogadás kislány Miklósa Erika születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres operaénekesnő megmutatta ritkán látott kislányát, a hatéves Bíborkát.

Közösségi oldalán osztotta meg a tündéri családi fotót Miklósa Erika, amin örökbefogadott kislánya, Bíborka is szerepel, aki március 22-én lett hatéves. A művésznő egy vicces történetet osztott meg gyermekéről, és megható szavakkal köszöntötte.

"Bibi ma 6 éves. A reggelt így kezdte: "Akkor ma már biztosan születésnapom van..." Én: "Igen, egész nap ünnepelünk együtt Apával..." Bibi: "Nektek is van ajándékotok ma." Én (már gyanítva, mire utal): "Mire gondolsz, Bibi?" Bibi: "Anya... Hát én vagyok a ti ajándékotok, ne mondd, hogy nem tudod, mert akkor megsértődöm ma, a születésnapomon."
Édes, drága Kislányunk! Örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk. Bibi erre a mondatunkra azt szokta válaszolni: "Én fogadtalak titeket örökbe, és én szeretlek titeket örökké."
Bár mostanában gyártott egy új szót: "imádszeret". Bibi, imádszeretünk téged" - írta a közös fotóhoz Miklósa Erika.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.