Sokkoló: ököllel vágta arcon az óvónőt egy őrjöngő sofőr Budapesten

Forrás: Thinkstock -
erőszak támadás közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolog történt egy óvónővel, akinek csupán annyi volt a bűne, hogy lassan ment az autójával, legalábbis a mögötte haladó BMW-s szerint. A férfi ugyanis kiszállt a piros lámpánál, és ököllel ütötte meg a nőt.

Rátámadt egy őrjöngő sofőr egy nőre fényes nappal a XII. kerületben. Az asszony a Szilágyi Erzsébet fasorról a Városmajor felé kanyarodó sávban ment az autójával, amikor egy BMW-s mögötte rátapadt, és gyorsabb haladásra kényszerítette.
A piros lámpánál azonban kiszállt, odament hozzá, és üvölteni kezdett vele.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

„Szitkozódva jött felém, én pedig szinte ösztönösen kérdeztem, hogy most meg akar ütni? Ám válasz helyett ököllel bevert egyet"

– mesélte a nő a Ripostnak.

„Egyfajta önvédelemből felé rúgtam, de mindez már nem érdekelte, visszament az autójához és elviharzott. Nyúltam a telefonomért, de mire felnéztem, már hűlt helye volt. Annyira a történtek hatása alá kerültem, hogy észre se vettem, a bal szemem mellett felszakadt a bőr és folyt az arcomon a vér. Egy arra járó pár figyelmeztetett."

A helyszínre érkező rendőrök felvették a nő vallomását, és azóta is keresik az elkövetőt.
Az áldozatnak ugyan nem lettek komoly sérülései, de csak nehezen tudja kinyitni a száját a fájdalomtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.