Titkos luxusbulikat szerveznek a járvány csúcspontján

Forrás: Trinity Kubassek / Pexels -
illegális házibuli koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjszakai életpótló, elhagyatottságban egymásra találtak, kötekedésmentes házibuli keresők néven szerveződnek a koronavírus-járvány alatt illegális összejövetelek a Facebookon. Az egyik ilyen csoportnak közel 30 ezer tagja van.

Bár a koronavírus-járvány miatti korlátozásokból a legtöbb embernek elege van, a józanabbak saját maguk és mások védelmében kerülik a zsúfolt helyeket, elfogadják, hogy ez nem a bulizás ideje. Vannak azonban, akik a tiltások ellenére titkos bulikat szerveznek, ahova általában lányokat toboroznak, a címet és a résztvevők listáját privát üzenetben osztják meg egymással.

Forrás: Trinity Kubassek / Pexels

A kommentelők egy része igyekszik meggyőzni a szervezőket arról, hogy ez most nagyon veszélyes, mások azonban egészen máshonnan közelítenek és azt nehezményezik, hogy mindig csak nőket várnak a partikra, amelyek között vannak, amelyeket luxuskörülmények között rendeznek meg. Ezeken csak limitált fő vehet részt, a lányok szállításáról pedig háztól házig a szervezők gondoskodnak - tudta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.