Pataki Attila lesz a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának vendége. A zenész az édesapjáról is őszintén mesélt, aki egyetlen fellépését sem nézte meg, mert nem értett egyet azzal az úttal, amit fia választott. A halála után azonban kiderült, hogy nagyon is büszke volt Attilára.

Pataky Attila édesapja nem nézte jó szemmel, hogy fia a zenei pályát választotta, és úgy tűnt, hogy ezt soha nem is bocsátotta meg Attilának.

Pataky AttilaForrás: MTI/Mohai Balázs

"Ő egyetlen bulimra sem jött el, nem tudta megbocsátani. (...) Amikor meghalt és eltemettük, akkor anyu pár napra rá elkezdett pakolászni, és apunak volt egy saját szekrénye, hozzá nem nyúlhattunk. Anyuka kinyitotta és volt benne egy album, kinyitottuk, és mit láttunk benne? Mindent, ami újságban megjelent rólam, beragasztgatva. Csak egy olyan kemény, acélember volt, hogy ha egyszer valamire azt mondta, hogy nem, akkor az nem. De belül nem tudta magát becsapni. Belül ott volt, szurkolt, csak ha ő egyszer azt mondta, hogy ez nem út, akkor most hogy? Odajön a fiához, hogy ne haragudj tévedtem kisfiam? Abban az időben ilyen nem volt" - vallotta az Edda frontembere, aki egyszer sem hallotta édesapjától, hogy büszke lenne rá.

Összezárva Hajdú Péterrel április 2-án, pénteken 22 órakor a Life TV műsorán!