Hátborzongató: egy szellem szólal meg a fiatal lány konyhájában - Videó

Forrás: Thinkstock -
videó Szellem a házban szellem paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány felvételt készített az üres konyhájáról. A felvétel szerint a lány házát egy szellem szállta meg, aki ráadásul még beszél is.

A látszólag üres konyhában egyszer csak megszólal egy gépies, recsegő hang és azt mondja: "Miért nem halhatok meg?". A paranormális jelenségek rajongói azonnal felkapták a fejüket a kísérteties videóra.

A videó a Reddit internetes oldalra lett feltöltve azzal a címmel, hogy "egy szellem kísért a munkatársam konyhájában". A felhasználó azt állítja, hogy a lány már több videót is rögzített rejtett kamerájával, az egyiken például furcsa gömbök jelennek meg a semmiből. A hátborzongató felvételeket több mint 900 alkalommal nézték meg a paranormális fórumon - írja a Daily Star.

félelem szellem Forrás: Thinkstock

A hozzászólók közül sokan elkezdtek aggódni a szellemért, attól tartanak, hogy cspdába esett és segítségre van szüksége, hogy átjusson át a túlvilágra. Többen pedig azt is felvetették, hogy nem is azt mondja, hogy "Miért nem halhatok meg?", hanem azt, hogy "Miért ne halhatnék meg?", ami még vészjóslóbbnak hangzik.

Mindeközben a szkeptikusok szerint a videó nem igazi, szerintük nagyon könnyű egy ilyen hangot egy videóra hamisítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.