Megtalálták a fiatal magyar rapper holttestét - Egy hónapja tűnt el

öngyilkos holttest öngyilkosság meghalt rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves rapper március 15-én tűnt el Bajáról. Mindneki abban bízott, hogy épségben elő fog kerülni, sajnálatos módon azonban nem így történt.

Urbán Raul holttestére a Duna partján, Mohácsnál találtak rá. Nincs kizárva az ögyilkosság, a rendőrség vizsgálja az ügyet.

A 20 éves fiatalnak, aki URB'N SICK IDEAS művésznéven szerepelt, több száma is fent van a legnagyobb videómegosztó oldalon, szövegét saját maga írta.

A Ripost megkereste Nagy Lászlót, az Eltűnt Személyek Keresése elnevezésű Facebook-oldal működtetőjét az esettel kapcsolatban:

"Az tudható, hogy Raul vélhetően öngyilkossági szándékkal tűnt el. Amikor az édesapja az eltűnésekor megkeresett engem a Facebookon, akkor azt mondta, hogy az utolsó telefonbeszélgetésükkor Raul az öngyilkosságot emlegette. Ez március 15-én történt, este 6 óra magasságában. A fiú utána már nem volt elérhető. Azonnal a legmagasabb, hármas szintű posztot raktam ki a Facebookra, hiszen félő volt, hogy az eltűnt személy közvetlen életveszélyben van.

Azt gondolom, hogy egy szülőnek ez a legnagyobb rémálma. Ugyanakkor talán valahol egy pici megnyugvás, hogy legalább el tud tőle búcsúzni. Vannak olyan eltűntjeim, akik ugyanis a mai napig nem kerültek elő, a szülők pedig akár éveken keresztül élnek bizonytalanságban. Említhetném VV Fanni, vagy épp Till Tamás anyukáját. Ők még mindig nem tudják, hogy életben van-e a gyermekük. Ez őrjítő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.