Az ELTE ÁJK Tudományos Diákköri Konferenciáját egy váratlan jelenet zavarta meg. Egy szál pólót viselő férfi meglóbálta a férfiasságát a kamera előtt, mielőtt leült volna számítógépe elé.

A jelenlegi járványhely ideje alatt minden nagy rendezvényt online tartanak meg, nem volt ez másképp az ELTE Állam és Jogtudományi Karának esetében sem. A Tudományos Diákköri Konferencia eseményei nyilvánosak, így bárki be tud csatlakozni, aki kéri a belépést. Így történhetett meg, hogy egy ismeretlen, csupán pólót viselő férfi is megjelent az online térben, aki jól szórakozott azon, hogy férfiasságát meglóbálta a kamera előtt, majd ezután ült le a gép elé - írja a Bors.

Forrás: Shutterstock

Az online szatírról kiderült, hogy egy izraeli férfi, aki hobbiszerűen jelentkezget be hasonló konferenciákra, hogy egy kis feltűnést keltsen. Amint a szervezők észrevették a jelenetet, azonnal kizárták a férfit az online térből és kérésre sem engedték vissza. Bár az egyetem megkérte a hallgatókat, hogy ne terjesszék a felvételt, az így is végigsöpört az interneten.