Péniszét lóbálta egy férfi az ELTE online konferenciáján

Forrás: Shutterstock -
ELTE szatír konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ELTE ÁJK Tudományos Diákköri Konferenciáját egy váratlan jelenet zavarta meg. Egy szál pólót viselő férfi meglóbálta a férfiasságát a kamera előtt, mielőtt leült volna számítógépe elé.

A jelenlegi járványhely ideje alatt minden nagy rendezvényt online tartanak meg, nem volt ez másképp az ELTE Állam és Jogtudományi Karának esetében sem. A Tudományos Diákköri Konferencia eseményei nyilvánosak, így bárki be tud csatlakozni, aki kéri a belépést. Így történhetett meg, hogy egy ismeretlen, csupán pólót viselő férfi is megjelent az online térben, aki jól szórakozott azon, hogy férfiasságát meglóbálta a kamera előtt, majd ezután ült le a gép elé - írja a Bors.

Forrás: Shutterstock

Az online szatírról kiderült, hogy egy izraeli férfi, aki hobbiszerűen jelentkezget be hasonló konferenciákra, hogy egy kis feltűnést keltsen. Amint a szervezők észrevették a jelenetet, azonnal kizárták a férfit az online térből és kérésre sem engedték vissza. Bár az egyetem megkérte a hallgatókat, hogy ne terjesszék a felvételt, az így is végigsöpört az interneten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.