A Loch Ness-i szörny állítólag ma is a skóciai Ness-tóban él, Inverness városa közelében. Egy tengertudós a napokban egy hatalmas csontvázat talált, melyről rögtön megállapították a Nessie-rajongók, hogy elképzelhető, hogy a szörny rokona.

Egy skót nő hatalmas csontvázat fedezett fel South Uist elhagyatott tengerpartján. A fotót azonnal feltette testvére a Twitterre, hogy választ kapjon arra a kérdésre, vajon a követők szerint minek a csontváza szerepel a képen - írja a Daily Star.

A csontváz megmozgatta az emberek fantáziáját, több mint 17 ezer kedvelés és 1200 komment érkezett a poszthoz. Volt, aki a Loch Ness-i szörny unokatestvérére vagy egy dinoszauruszra gyanakodott, de a hétköznapibb (és sokkal valószínűbb) elmélet az, hogy ez egy bálna maradványa. 

A lány maga is meglepődött azon, hogy milyen sokan hozzászóltak a fotóhoz, ő sejtette, hogy ez egy bálna csontváza, de biztosra akart menni.

A Loch Ness-i szörny létezésében még ma is hisznek az emberek, legutoljára 2021 januárjában látták a vitatott létezésű lényt, ráadásul ketten is...