Ezek voltak a koronavírusos szentesi kismama utolsó szavai: tudta, hogy meg fog halni

meghalt Szentes koronavírus kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szentei koronavírusos kismama császármetszéssel adott életet harmadik gyermekének, de nem sokkal később meghalt.

Elsőként az apa kapta el a koronavírust, majd a harmadik lányukkal várandós felesége is Covidos lett. A kismama állapota olyan súlyossá vált, hogy a szentesi kórházba került, majd onnan átszállították a kiskunhalasi intézménybe.

Tudta, hogy meg fog halni: ezek voltak a koronavírusos szentesi kismama utolsó szavai férjéhez Forrás: Shutterstock

Az orvosok úgy döntöttek, 8 héttel a kiírt időpont előtt, császármetszéssel hozzák világra a kis Petrát. A baba jól van, ám édesanyja a műtét után lélegeztetőgépre került. A nő érezte, hogy meg fog halni, mielőtt rákötötték volna a gépre elbúcsúzott férjétől:

Egy pillanatnyi reménysugár még felcsillant, a háromgyerekes édesanya szervezete először jól reagált a kezelésekre, de éjszaka összeomlott a keringése, ami miatt a fővárosi Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe szállították, ahol műtüdőre kapcsolták. Az orvosok azonban hiába tettek meg mindent érte, április 8-án elhunyt.

Az apa egyedül maradt lányaival, a 9 éves Flórával, a 7 éves Grétával és az újszülött Petrával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.