Novozánszki Fanni

Novozánszki Fanni eltűnésekor valaki a bőröndjét is becsomagolta. Fontos nyomok lehetnek benne, hiszen aki összepakolt, az a tárgyakon hagyta az ujjlenyomatát, és azt is tudhatja, mi történt Fannival. A vádirat szerint ez a személy maga a vádlott, B. László, szerinte viszont a celeblány akkori legjobb barátnője, B. Erika csomagolt össze. A bőrönd azonban nincs meg, eltűnt a siófoki kuka mellől, ahová a vádlott tette.

Forrás: police.hu

"A nyomozók felkeresték a helyi szemétszállító céget, amelynek vezetője azt mondta, az alkalmazottai talpig becsületesek, szóltak volna, ha találnak egy bőröndöt" - mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője. Valószínűleg valaki más találhatott rá a csomagra, aki vagy nem akar, esetleg nem mer jelentkezni, vagy már túladott a holmikon.

Az is kérdés, hogy B. László miért nem adta át Fannival együtt a bőröndjét is a két ismeretlen alaknak, akiket három éve emleget.

"Képzeljen el egy már nemcsak a lányért, hanem magáért is aggódó férfit, aki visszakozni már nem tud a zavaros helyzetből, csak szabadulni akar. Nincs logika minden cselekedetében, arra gondolt, ha majd Fanni jobban lesz, visszaadja neki a csomagját" - állítja dr. Brodmann. "Két nap múlva azonban B. Erikától – akivel bizonyítottan 102 üzenetet vált – megtudja, hogy Fanni eltűnt. Ezért jobbnak látja, ha megszabadul a cuccaitól" - tette hozzá.

A Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József azonban másként látja.

"Tudjuk, hogy a vádlott Siófokon Fanni bőröndjét kitette az utcára, kamerafelvétel is van róla, mert hogy álcázni akarta  Fanni eltűnését azzal, mintha elutazott volna a lány" - mondta a Retro Rádió Bochkor című műsorában az ügyvéd.