Sehol nem találják a perdöntő bizonyítékot: eltűnt VV Fanni telepakolt bőröndje

Forrás: police.hu -
Novozánszki Fanni bőrönd VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni

Novozánszki Fanni eltűnésekor valaki a bőröndjét is becsomagolta. Fontos nyomok lehetnek benne, hiszen aki összepakolt, az a tárgyakon hagyta az ujjlenyomatát, és azt is tudhatja, mi történt Fannival. A vádirat szerint ez a személy maga a vádlott, B. László, szerinte viszont a celeblány akkori legjobb barátnője, B. Erika csomagolt össze. A bőrönd azonban nincs meg, eltűnt a siófoki kuka mellől, ahová a vádlott tette.

Forrás: police.hu

"A nyomozók felkeresték a helyi szemétszállító céget, amelynek vezetője azt mondta, az alkalmazottai talpig becsületesek, szóltak volna, ha találnak egy bőröndöt" - mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője. Valószínűleg valaki más találhatott rá a csomagra, aki vagy nem akar, esetleg nem mer jelentkezni, vagy már túladott a holmikon.

Az is kérdés, hogy B. László miért nem adta át Fannival együtt a bőröndjét is a két ismeretlen alaknak, akiket három éve emleget.

A Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József azonban másként látja.

"Tudjuk, hogy a vádlott Siófokon Fanni bőröndjét kitette az utcára, kamerafelvétel is van róla, mert hogy álcázni akarta Fanni eltűnését azzal, mintha elutazott volna a lány" - mondta a Retro Rádió Bochkor című műsorában az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.