Medveczky Ilona megírta a végrendeletét: ilyen temetést szeretne

Medveczky Ilona temetés végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva 80 éves és kirobbbanó formában van, mégis úgy érezte, végrendelkeznie kell.

Medveczky Ilona csak akkor veszi észre az idő múlását, amikor elveszíti pályatársait. A díva kiváló egészségnek örvend, mégis megírta végrendeltét.

Medveczky Ilona Forrás: TV2

"Világéletemben határozott, talpraesett, céltudatos ember voltam, de bevallom, mostanában sokszor vagyok magam alatt a rengeteg haláleset miatt. Ezek a szörnyűségek valahol arra is figyelmeztetnek, hogy mindenkinek az elmúlás a sorsa. (...) Igyekszem értelmesen és értékesen kihasználni a hátralévő időt. A négy kutyám tartja bennem a lelket, aztán a barátaim és ez a hatalmas ház, amit szeretnék még életemben elkészülve látni" - mondta Ilona a Story magazinnak, és azt is elárulta, milyen tetemésre vágyik. Senkinek sem szeretne a terhére lenni, ezért síremléket sem szeretne, a hamvait szórják szét a temetőben vagy a saját kertjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.