Tragikus balesetben elhunyt a sztársportóló felesége: kutyát próbált menteni

Forrás: Shutterstock -
jégkorong halál feleség gyász Petr Vrána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petr Vrána jégkorongozó rendkívül nehéz időszakon megy keresztül: márciusban elhunyt szeretett felesége, Lindsey, aki alatt beszakadt a tó jege, amikor egy kölyökkutyát próbált megmenteni. 

Ocelári Trinec harmadik bajnoki címét nyerte meg a cseh férfi jégkorong-bajnokságban, azonban az örömöt beárnyékolja a csapatkapitány, Petr Vrána családi tragédiája.

Vrána márciusban veszítette el fiatal feleségét, aki alatt beszakadt a tó jege, amikor egy kölyökkutyát akart megmenteni. A 35 éves anyuka beleesett a hideg vízbe, a holttestét egy órával később találták meg.

Vrána és Lindsey 17 éve éltek boldog házasságban, kisfiúk most 6 éves. A gyászoló férj most a sportba menekül, a Liberec elleni bajnokságon ott volt kisfia, Leo is, aki édesapja nyakába akasztotta a bajnoknak járó aranyérmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.