Vaginájába csomagolt éles lőfegyvert csempészett be egy nő a börtönbe

Forrás: Shutterstock -
fegyver börtön csempészet vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motozás közben nem vették észre a börtönőrök, hogy a 39 éves amerikai nő a vaginájába rejtve csempészett be egy fegybert a börtönbe.

A 39 éves Amy Wilhite-ot február 14-én vették őrizetbe drog- és illegális fegyverbirtoklási vádakkal. A börtönben az őrök azonban nem motozták meg körültekintően, ugyanis a nőnek sikerült a vaginájába rejtve becsempészni egy mindössze 10 centiméteres, 22-es kaliberű töltött revolvert öt golyóval a Boone megyei fegyintézetbe.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

A pisztolyt 17 nappal később találták meg egy nejlonba csomagolva, Wilhite személyes holmijai között. A nő azt mondta, hogy csak egy másik rabnak őrizte a pisztolyt, de ezt nem hitte el neki a bíróság.

Wilhite-ot így az ellene eredetileg felhozott vádakért öt, a fent említett akciójáért pedig újabb öt év börtönre ítélték, azaz tíz teljes évet kell eltöltenie a börtönben - írja a The Smoking Gun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.