Kiss Ramóna arra a napra emlékezett, amikor kiderült, hogy várandós. Ettől a pillanattól  fogva megváltozott az egész élete.

Kiss Ramóna a közösségi oldalán mutatott meg egy fotót, amely azon a napon készült, amikor megváltozott az egész élete: ekkor tudta meg, hogy várandós. A posztban azt is elmondta, már ébredés után érezte, hogy valami megváltozott, de szüksége volt bizonyítékra, ezért elsietett a gyógyszertárba.

"Mindeközben Máté édesdeden aludt! Nem kellett sokat várni mert egész hamar megjelent a két csík....! Annyiszor, de annyiszor elképzeltem, hogy miként árulom el Máténak, hogy szülők leszünk, de akkor, abban a pillanatban, csak egy dolog számított, hogy minél előbb elmondhassam neki" - írta Rami. Az életem attól a pillanattól kezdve megváltozott! A legfurább, hogy azóta nem alszom eleget, nem járok moziba, csak szökőévente egyszer, a bulikról ne is beszéljünk, és arról se, hogy a legnagyobb kikapcsolódás egy nagybevásárlás, de mégis, ugyan racionális magyarázata nincs... ez »CSAK« egy érzés, de ez a legjobb dolog az életemben! Anya lettem" - folytta.