Új magyar csodalóról suttognak lovas berkekben - Ő lehet Overdose utódja

versenyló videó Overdose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 versenyből hármat megnyert a csodaló, Sambo, akiről azt suttogják a szakértők, hogy Overdose nyomdokába léphet.

Sambo, a 3 éves csodaló idén kezdett csak el versenyezni. Eddig három versenyen indult, és mindhárom alkalommal kimagasló győzelmet aratott. A veretlen angol telivért Overdose-zal említik egy lapon, a szakértők véleménye szerint minden esélye megvan arra, hogy ő legyen a legjobb - adta hírül a TV2 Tények műsora.

Sambo 1,5 évesen került az istállóba, egy 2019-es Baden-Baden-i árverésen vásárolták: 16 ezer euró (azaz csaknem 6 millió forint) volt az ára. A csodaló Alagon tölti napjait, ahol trénere, Bakos Gábor 1,5 éve dolgozik vele. Különleges a kapcsolat a ló és lovasa között, akiknek legfőbb célja, hogy megnyerjék a Magyar Derby-t. Gábor szerint Sambo kiváló adottságokkal rendelkezik, bár még sokat kell tanulnia, de jól irányítható, jó a temja és könnyen robbant, ha a helyzet megkívánja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.