Egyedül akarja elvinni a balhét Fekete Dávid: "Nem tört meg a börtönben"

Forrás: Fekete Dávid / Instagram -
kihallgatás Fekete Dávid börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid sajtóértesülések szerint eddig nem tett vallomást, de megkezdődött a tanúk meghallgatása, a károsultak pedig várják, hogyan alakulnak az események. 

Fekete Dávidot közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják, jelenleg börtönben van, megkezdődött a tanúk kihallgatása, a károsultak pedig figyelik az eseményeket.

Úgy tudom, Dávid nem tört meg a börtönben, volt már három kihallgatása, és állítólag azt mondta, inkább elviszi egyedül a balhét,

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid / Instagram

"Egy ideig még tudtam követni a kocsi nyomát, de most már rendszámot cseréltek, így fogalmam sincs, éppen melyik cégre van írva. Nagyon várom, hogy engem is meghallgasson a rendőrség, hiszen rengeteg bizonyíték van a kezemben. Olyan hangfelvételek, amelyek egyértelműen elárulják, Dávid egy bűnszervezet tagja, és sok mindenkinek kell tartania attól, hogy beszél a rendőröknek" - tette hozzá.

Egy másik károsultnak - akit a rendőrség már meghallgatott - a lakása úszott el. "

Dávid sok embertől kért kölcsön, amit nem fizetett vissza, de közben felépült Lébényben az anyósa és az apósa házának a tetőtere.

Miután a feleségével megromlott a kapcsolatuk, tavaly karácsonykor én vittem el Dávidot a gyerekekért, mert egyedül nem mert odamenni. Dávid aztán feldúltan mesélte, hogy a felesége azt mondta, »minek hoztad ezt ide, úgy is fel fog jelenteni«"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.