Fekete Dávid sajtóértesülések szerint eddig nem tett vallomást, de megkezdődött a tanúk meghallgatása, a károsultak pedig várják, hogyan alakulnak az események. 

Fekete Dávidot közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják, jelenleg börtönben van, megkezdődött a tanúk kihallgatása, a károsultak pedig figyelik az eseményeket. 

Úgy tudom, Dávid nem tört meg a börtönben, volt már három kihallgatása, és állítólag azt mondta, inkább elviszi egyedül a balhét, mint hogy másokat is bemártson. Siránkozik persze, de ez csak színjáték. Két ügyvédje van, egy pesti és egy győri, utóbbi majd minden nap bemegy hozzá" - mondta az egyik kársult a Blikknek. A nőnek 50 millió forintja és egy 20 milliós Mercedese bánja, hogy megbízott Dávidban. 

Fekete DávidForrás: Fekete Dávid / Instagram

"Egy ideig még tudtam követni a kocsi nyomát, de most már rendszámot cseréltek, így fogalmam sincs, éppen melyik cégre van írva. Nagyon várom, hogy engem is meghallgasson a rendőrség, hiszen rengeteg bizonyíték van a kezemben. Olyan hangfelvételek, amelyek egyértelműen elárulják, Dávid egy bűnszervezet tagja, és sok mindenkinek kell tartania attól, hogy beszél a rendőröknek" - tette hozzá.

Egy másik károsultnak - akit a rendőrség már meghallgatott - a lakása úszott el. "Miután kiderült, hogy nem fogom visszakapni a közel 50 millió forintomat, a többi károsulttal együtt nyomozni kezdtem. Mint most már kiderült, Dávid sok embertől kért kölcsön, amit nem fizetett vissza, de közben felépült Lébényben az anyósa és az apósa házának a tetőtere. Úgy hiszem, ezekből a pénzekből állta Dávid a felújítás költségeit, miután úgy döntöttek a feleségével, Reginával, hogy a szülői házban élnek a gyerekekkel" - mondta a férfi. "Miután a feleségével megromlott a kapcsolatuk, tavaly karácsonykor én vittem el Dávidot a gyerekekért, mert egyedül nem mert odamenni. Dávid aztán feldúltan mesélte, hogy a felesége azt mondta, »minek hoztad ezt ide, úgy is fel fog jelenteni«" - osztott meg egy történetet a férfi.