Unod már az esőt? Jó hírünk van számodra: jön a ragyogó májusi idő

Forrás: Thinkstock -
tavasz május időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még számíthatunk esőre, a héten már olykor a jó időt is élvezhetjük. 

Pünkösdhétfő
Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon többfelé, máshol csak elszórtan alakul ki eső, zápor. A délkeleti szél megélénkül. 20-21 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedd
Hajnalban főleg északnyugaton fordul elő zápor, zivatar. Napközben változóan felhős lesz az ég, és csak néhol lehet csapadék. Kb. a déli óráktól nagy területen erősödik meg az ÉNy-i szél, viharos széllökések is lesznek. Hidegfront érkezik. 13 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk, ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Szerda
Ragyogóan napos, kellemes májusi időre van kilátás kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A hűvös reggel után délutánra 19 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock

Csütörtök

A napsütés mellett fátyol-és gomolyfelhők lesznek az égen, elvétve zápor, zivatar előfordulhat. 20-25 fokos maximum várható.

Péntek
Átmenetileg megerősödik az északnyugati szél, néhol zápor is előfordulhat. Folytatódik azonban a nagyrészt napos idő, 19-24 fokos csúcsértékkel - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.