Egy szolgálaton kívüli biztonsági őr szúrt hátba egy férfit a Gozsdu udvarban – Videó

biztonsági őr késelés Budapest Gozsdu Udvar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi azért szúrta le ismerősét, mert miatta akarták kirúgni a munkahelyéről. A Gozsdu udvarban verekedni kezdtek, ekkor történt a késelés.

Még 2020 júniusában történt, hogy a Gozsdu udvarban egy szolgálaton kívüli biztonsági őr hátba szúrta egy ismerősét. A férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette a vád.
A két férfi azért veszett össze, mert egy korábbi vita miatt a sértett felhívta a vádlott kollégáját, és rossz színben tüntette fel, ezért azt ki akarták rúgni.

Ezt követően a 29 éves férfi munkahelyén, egy VII. kerületi szórakozóhelyen újabb vita alakult ki kettőjük között, és össze is verekedtek, amibe a biztonsági őr barátja is becsatlakozott. Amíg ő ütötte a sértettet, a vádlott ezt kihasználva hátba szúrta. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, valamint közügyektől való eltiltás kiszabására tett indítványt. Társát garázdasággal vádolják, ő valószínűleg pénzbírságra számíthat - írta az ügyészség.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.