Az amerikai New Hampshire állam rendőrsége elfogatóparancsot adott ki Marilyn Manson énekes ellen. A vád szerint az énekes még két évvel ezelőtt bántalmazott a koncertjén egy videóst.

Az 52 éves Marylin Mansont azzal vádolják, hogy egy videóst bántalmazott egy 2019-es gilfordi koncertje során. A rendőrség hozzátette, hogy az állítólagos támadás nem szexuális jellegű volt. Azt is közölték közleményükben, hogy az énekes és ügynökei már egy ideje tisztában vannak a végzéssel, de nem igazán foglalkoznak vele. A vád egy évnél rövidebb börtönbüntetést és legfeljebb 2000 dollár bírságot von maga után - írja a BBC.

Marilyn MansonForrás: Getty Images/FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin

Úgy látszik, egyre inkább gyülekeznek a viharfelhők Marylin Manson feje felett. Februárban robbant először a bomba, amikor korábbi barátnője és jegyese, Evan Rachel Wood színésznő a közösségi médián nyilvánosságra hozta, hogy a rockzenész évekig bántalmazta szexuálisan. Ezután egykori asszisztense, Ashley Walters is beperelte a sztárt, miszerint rémisztő és erőszakos főnök volt, aki azt mondta a barátainak, hogy fogdozhatják és megcsókolhatják őt. Manson cáfolta az állításokat, véleménye szerint ezek a valóság szörnyű torzításai.