Romlott az állapota a brutálisan megvert Orosz Bernadettnek

Forrás: Thinkstock -
Orosz Bernadett műtét brutális támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel másfél éve, hogy volt párja súlyosan bántalmazta Orosz Bernadettet, ám a nő állapota nem javul. Sőt újabb és újabb műtétekre van szüksége.

A vád szerint K. István 2019 novemberében brutálisan megverte Orosz Bernadettet, akinek teljesen eltorzult az arca, és komoly, maradandó sérüléseket szenvedett. A rendőrség súlyos testi sértéssel gyanúsította a férfit, ám később súlyosbították az ítéletet.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A nő a mai napig nem jött rendbe, sőt állapota csak romlik a sorozatos műtétek ellenére is.

„Január végén egy helyreállító műtéten már átestem, a többórás plasztikai beavatkozás során az arcomat próbálták helyrehozni. Nagyon sokáig a támadás után homályosan láttam, azt hittem, hogy javulni fog, de sajnos csak tovább romlott az állapotom. Hiába vettem fel szemüveget, a jobb szememre már akkor sem láttam rendesen. A napokban az egyik szememet is meg kellett műteni, de tökéletes már így sem lesz"

– mesélte a Blikknek Orosz Bernadett.
A gyanúsított ügyvédje szerint azonban a nő maradandó egészségkárosodásáról szóló állításait orvosszakértő nem támasztotta alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.