Az Edda dobosa, Hetényi Zoltán ittasan balesetezett, szerencsére senki nem sérült meg. A zenész azonnal elismerte felelősségét, és elismerte, nem kellett volna így volán mögé ülnie. Pataky Attilától is megkapta a magáét. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az Edda dobosa ittasan balesetezett: szombat éjjel a budapesti Népligetnél épülő kézilabdacsarnokot körülvevő ideiglenes kerítést szakította át. A körülbelül 20 millió forintos luxusautó totálkárosra tört. Ugyan mindössze két korsó sört ivott, mielőtt volán mögé ült, így is megtörtént a baj, és beismerte, hogy nem kellett volna így vezetnie. Hetényi ellen járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indítottak eljárást.

Edda - Középen, fekete pólóban Hetényi ZoltánForrás: instagram.com/eddamuvek.official

"Most éppen a nappalim közepén járkálok. A párom és a kisfiam lementek a parkba, őket várom haza. Szerencsére jól vagyok, mert csupán néhány zúzódást szereztem. Egy buliból tartottam hazafelé. Az összejövetelen valóban megittam két sört, de töményet nem fogyasztottam mellé, mert tudtam, hogy autóval vagyok. Belátom, ilyen kevés alkohol után is hiba volt volán mögé ülnöm" - mondta a Borsnak a dobos. 

"Sokkal rosszabbul is járhattam volna, és külön szerencse, hogy nem sérült meg senki. Azt hiszem, tanultam az esetből, hiszen szeretném tisztességgel felnevelni a gyermekemet. Nyilván nagyon megijedtem, és sok mindent átértékeltem" - mondta.

"A helyszínen megfújatták velem a szondát, ami elszíneződött. Erre való tekintettel beszállítottak véralkoholszint-vizsgálatra. Az eredmény ismeretében döntik el, hogy bevonják-e a vezetői engedélyemet. Nyilván nem örülnék, ha egy ideig nem ülhetnék autóba, hiszen olyan is előfordul, hogy a koncertekre nem a zenekari busszal megyek, hanem külön" - árulta el. 

"Zoli  kapott egy komoly fejmosást, és mgmondtam neki, hogy viselnie kell a következményeket. Természetesen örülünk, hogy legalább nem esett baja, hiszen egy autó pótolható, de az élet nem. Az a minimum, hogy Zoli magának intézi az új kocsiját. Van pénze, tud újat venni" - mondta Pataky Attila.