Kiderült, ki az a nő, akinek három éve megtalálták a levágott fejét az út mellett

gyilkosság levágott fej nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve egy levágott fejet találtak Louisianában a sztráda mellett, de azóta nem sikerült azonosítani az áldozatot. Most azonban kiderült, ki volt a nő, akit meggyilkoltak.

Most derült csak fény arra, ki az áldozat, akinek a fejét három évvel ezelőtt egy sztráda mellett találták meg a szemétszedők Louisianában. Akkor lefutatták a DNS-teszteket, de nem találtak egyezést. Ezután a fejet a louisianai egyetem törvényszéki laboratóriumában vizsgálták, és felismerhető arcot generáltak hozzá, ám így sem tudták azonosítani.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Úgy tudni, a nyomozók most három évvel később egy fülest kaptak, amely szerint az áldozat az 58 éves, San Antonio-i Sally Ann Hines. A fogazata alapján meg is történt az azonosítást – írta a People.
Az asszony eltűnését anno a férje jelentette, aki elmondta, amikor aznap felkelt, a nő már nem volt otthon.

Ron Johnson seriff szerint leszámolás történhetett, az ilyen esetekben általában van kapcsolat a tettes és az áldozat között.
„Ilyet az tesz, aki biztos akar lenni abban, hogy nem fogják azonosítani az elhunytat" – mondta a seriff.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.