Felháborító: ezzel az aljas hazugsággal szerzett 9 millió forintot egy anyuka

átverés rák (betegség) csaló hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Meghan Scotcher azt állította tavaly, hogy életveszélyes betegségben szenved és már csak hónapjai vannak hátra.

A 27 éves kétgyermekes anyuka a Facebook oldalán jelentette be, hogy csak hónapjai vannak hátra, miután a kórházi vizsgálatok során kiderült, hogy hét daganat van a tüdejében.Három korábbi alkalommal valóban rákos volt, de kemoterápiával és műtéttel meggyógyították. A rokonok és barátai teljesen ledöbbentek és pénzt kezdtek el gyűjteni, hogy Meghan jó életminőséget élvezhessen utolsó hónapjaiban kisfiaival, Cole-val és Archie-val - írja a The Sun.

A gyűjtést ráadásul a lánye exe, Ian indította el, aki Archie édesapja. A férfi segíteni akart a haldokó lányon és teljesen kiakadt, amikor kiderült, mindez hazugság volt. Most azt követeli, hogy büntessék meg a hazug édesanyát.

A gyűjtésen egyébként napokon belül több, mint 12 000 font gyűlt össze, az egyik támogató 1000 km-es biciklitúrát teljesítve 2500 fontot gyűjtött, végül az összeg 22 000 fontnál (kb. 9 millió forintnál) állt meg. Meghan azt mondta, hogy a pénzt arra használná, hogy több közös élménye legyen gyermekeivel, majd halála után a maradék összeget szétosztaná közöttük.

A nő akkor bukott le, miután egy rokona beszélt egy ápolóval a kórházban, ahol Meghan állítása szerint kezelés alatt állt. A rendőrség nyomozásba kezdett, idén márciusban tartóztatták le az édesanyát, csalás vétségével vádolták meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.