A nyomozók állítják: a Madeleine McCann rejtély hónapokon belül megoldódik

Forrás: Getty Images -
rejtély rendőrség Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hans Christian Wolters ügyész szerint csapata elégedett a Madeleine McCann ügyben elért haladással, miután Christian Bruecknert egy évvel ezelõtt gyanúsítottnak nyilvánították. 

Hans Christian Wolters és csapata elégedett azzal, ahogy a nyomozás haladt az elmúlt évben, ami annak is köszönhető, hogy nagyon érdekes és hasznos tippeket kaptak. Bíznak abban, hogy hamarosan meg tudják oldani Madeleine McCann eltűnésének rejtélyét, bár ez még több hónapot vehet igénybe - adta hírül a Daily Star.

Tavaly vádolták meg Christian Bruecknert Madeleine McCann elrablásával, aki jelenleg is börtönben ül drogügyei miatt. A német ügyészek azt állították, hogy bizonyítékuk van arra, hogy Madeleine meghalt és azonosították a fő gyanúsítottat, ám a 44 éves német pedofilt nem vádolták meg és nem hallgatták ki a kislány eltűnése miatt. Arra a kérdésre, hogy mikor kérdezik ki Bruecknert, azt mondta: "A vizsgálat végén. Amikor befejezzük a vizsgálatainkat, tájékoztatjuk a nyilvánosságot az eredményről, majd a további részletekről is."

Madeleine McCann Forrás: Getty Images

A német tagadja, hogy köze lenne Madeleine eltűnéséhez, és nem volt hajlandó beszélni a rendőrséggel vagy az ügyészekkel.

- mondta Christian Brueckner volt ismerőse. Brueckner hétéves büntetést tölti jelenleg egy német börtönben, amiért megerőszakolt egy nyugdíjast Praia da Luz-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.