Elhunyt az ország egyik legjobb basszusgitárosa: a tragédia részleteit közleményben árulta el a család

Forrás: Thinkstock -
halál Szappanos György basszusgitár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
55 éves korában hunyt el Szappanos György basszusgitáros, aki eleinte a Felkai Bandben játszott, de a Tátrai Band csapatát is erősítette. 

Szappanos György 55 évesen távozott az élők sorából. A basszusgitárost először a Felkai Bandben ismerhette meg a közönség, de játszott Babos Gyulával, Katona Klárival, a Tátrai Banddel, alapítója volt a Boom Boom zenekarnak, és a Háború együttesnek. Zenélt a Cotton Club Singersben, és Horgas Eszter és zenekarában is.

Forrás: Thinkstock

Haláláról családja közleményt adott ki. "Szappanos György 2021. június 1-jén, kedden délután lett rosszul, felesége talált rá az otthonukban. Kórházba szállították, ahol agyvérzést állapítottak meg nála. Négy napon át tartó küzdelem után, június 5-én, 23.45-kor visszaadta lelkét teremtőjének. A család a búcsúztatásról a későbbiekben ad tájékoztatást" - idézi a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.