Felháborító: az elhunyt beteg bankkártyájával vásárolt édességet magának az ápoló

Forrás: Dreamstime -
lopás kórház bankkártya ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt egy birminghami kórházban. Elhunyt ugyanis koronavírusban egy beteg, egy ápoló pedig néhány perccel később elvette a bankkártyáját, és abból vásárolgatott magának az automatából.

Egészen hihetetlen, amit egy brit ápoló tett, ugyanis ellopta egy elhunyt beteg bankkártyáját, és azzal vásárolt magának édességet.

A 83 éves páciens koronavírusban veszítette életét, majd 17 perccel a halála után egy ápoló az ő bankkártyájával vásárolt a kórházi automatából. A 23 éves Ayesha Basharat egész egyszerűen ellopta az elhunyt kártyáját, és hat alkalommal is fizetett azzal. Ezután még háromszor próbálkozott, csakhogy nem sikerült, mert a kártyát időközben letiltották - írta a Daily Mail.

A fotó illusztráció. Forrás: Dreamstime

A nőt a kórházban letartóztatták, azt mondta, a földön találta a bankkártyát, és összetévesztette a sajátjával, csakhogy arra egyáltalán nem hasonlított. Később azonban elismerte a lopást, és 18 hónapra felfüggesztett öt hónapos szabadságvesztésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.