Élő adásban indult be a tűzjelző a Life TV stúdiójában, ezért mindenkinek el kellett hagyni az épületet. Csonka András mindenkit beavatott a részletekbe.

Nagy riadalmat okozott a tűzjelző a Life TV-nél: élő adásban szólalt meg, ezért mindenkinek el kellett hagyni az épületet. Ábel Anita és Csonka András vezettek épp műsort, de félbe kellett szakítaniuk az interjút.

Én még sosem éltem át ilyet, és bár nem féltem, mivel nem volt sehol füst, így sejtettem, hogy nem áll semmi lángokban, azért a táskámat gyorsan magamhoz vettem. Mint utólag kiderült, egy másik irodában volt valami kis hiba, ezért jelzett a készülék. Amikor kint vártunk, mesélték, hogy nemrég történt hasonló eset, akkor Joshi Bharat műsora közben szólalt meg a riasztó" - mondta a Blikknek Csonka András. Akkor órákra leállt a forgatás, mert a tűzoltók is kiszálltak a helyszínre, de ezúttal erre nem volt szükség.

Csonka AndrásForrás: Csonka András/Instagram

"Izgalmas kaland volt, bár kellemetlen is, hiszen élő adásban ilyen még nem történt meg velem. Persze, a lényeg, hogy nem történt semmi baj" - mondta a műsorvezető.