Februárban hozta nyilvánosságra,II. Erzsébet unokája, Peter Phillips és felesége, Autumn, hogy 12 év házasság után elválnak egymástól. A válás végül június 14-én vált hivatalossá.

Anna brit királyi hercegnő fia, Peter Williams és volt felesége Autumn válása a tegnapi nappal hivatalossá vált. A házaspár szóvivője elmondta:

Peter Phillips és Ms. Autumn Phillips örömmel jelentik be, hogy válásuk pénzügyi vonatkozásait egyezség útján rendezték, amelynek feltételeit a bíróság ma jóváhagyta és elrendelte. Miközben ez egy szomorú nap Peter és Autumn számára, továbbra is csodálatos lányaik, Savannah és Isla jólétét és nevelését helyezik előtérbe."

Peter Phillips és Autumn PhillipsForrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Továbbá hozzátették, hogy örülnek, hogy sikerült békésen kezelni a helyzetet és a gyerekek érdekeit tartják szem előtt minden döntésük kapcsán. Autumn és Peter azt kérte a sajtótól, hogy tartsák tiszteletben a privátszférájukat és legyenek tekintettel a gyermekeikre is. A pár nagyobbik gyermeke, Savannah kilencéves, Isla pedig hét. Nagy lépés ez a család életében, életük új fejezetére készülnek - írja a Gala.