Végre megtörte a csendet a Madeleine McCann-ügy fő gyanúsítottja: ezt mondta

Forrás: Origo -
gyanúsított Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly vádolták meg Christian Bruecknert Madeleine McCann elrablásával, aki jelenleg is börtönben ül drogügyei miatt.

Christian Brückner azóta szólalt meg először, hogy Madeleine McCann eltűnésében elsődleges gyanúsítottnak kiáltották ki. A nemi erőszakért és szexuális bűncselekmények elkövetéséért elírt férfi a német médiának írt levelében azt állította, hogy a nyomozók egy ártatlan embert üldöznek, így legjobb lenne kirúgni őket - írja a The Sun.

Madeleine McCann Forrás: Origo

Hans Christian Wolters és csapata elégedett azzal, ahogy a nyomozás haladt az elmúlt évben, ami annak is köszönhető, hogy nagyon érdekes és hasznos tippeket kaptak. A rendőrök állítólag egy tisztánlátó látomásait vizsgálják, aki úgy véli, hogy Maddie a Praia de Luz közelében lévő erdőben van eltemetve. Michael Schneider, aki sikeresen megtalálta több eltűnt ember maradványait, megadta a rendőrségnek a pontos koordinátákat, hogy szerinte a kislány holtteste található Portugáliában. Úgy véli, hogy Maddie-t az eltűnése után néhány órán belül meggyilkolták, és azt mondja, hogy holttestét egy erdőben temették el, mindössze hat mérföldre az üdülőhelytől, amely 2007 májusában eltűnt.

Christian Brückner az elsődleges gynúsított Madeleine eltűnésével kapcsolatban, a rendőrök azt állítják, hogy konkrét bizonyítékaik vannak a kislány halálára és Brückner bűnösségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.