Mentőhelikopeter vitte kórházba vasárnap a kilencéves fiút, aki motorbalesetet szenvedett a Monor és Monorierdő közötti krosszmotorpályán. Az életét nem tudták megmenteni.

A kilencéves fiú rutinosan felült egy járműre, majd szabályosan beindította a motort. Jó néhány métert megtett, mielőtt egy másik gyermekkel összeütközött volna. Súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a fején. A két motoros a kormánynál akadt össze. A jelenlevő felnőttek azonnal értesítették a mentőket, de hamar világossá vált, hogy a gyermeket helikopterrel kell kórházba szállítani, hiszen minden perc számított.

Forrás: Shutterstock

Egy, a Borsnak nyilatkozó szemtanú elmondta, az orvosok a helyszínen körülbelül 10 percig küzdöttek azért, hogy a kisfiút szállítható állapotba hozzák. A helikopter egy pesti kórház intenzív osztályára szállította, ahol vasárnap óta altatásban tartották, és több mûtétet is végrehajtottak rajta, ám a gyermek szervezete tegnap feladta küzdelmet.

Imádta a motorokat
A fiúnak az volt a legnagyobb álma, hogy egy nap híres versenyző legyen, nagyon sokat volt a pályán, a legtöbbször édesapja kísérte el.