Hatalmas tragédia: elhunyt a kilencéves fiú, aki vasárnap motorbalesetet szenvedett Monornál

Forrás: Shutterstock -
baleset Monor motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőhelikopeter vitte kórházba vasárnap a kilencéves fiút, aki motorbalesetet szenvedett a Monor és Monorierdő közötti krosszmotorpályán. Az életét nem tudták megmenteni.

A kilencéves fiú rutinosan felült egy járműre, majd szabályosan beindította a motort. Jó néhány métert megtett, mielőtt egy másik gyermekkel összeütközött volna. Súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a fején. A két motoros a kormánynál akadt össze. A jelenlevő felnőttek azonnal értesítették a mentőket, de hamar világossá vált, hogy a gyermeket helikopterrel kell kórházba szállítani, hiszen minden perc számított.

Forrás: Shutterstock

Egy, a Borsnak nyilatkozó szemtanú elmondta, az orvosok a helyszínen körülbelül 10 percig küzdöttek azért, hogy a kisfiút szállítható állapotba hozzák. A helikopter egy pesti kórház intenzív osztályára szállította, ahol vasárnap óta altatásban tartották, és több mûtétet is végrehajtottak rajta, ám a gyermek szervezete tegnap feladta küzdelmet.

Imádta a motorokat

A fiúnak az volt a legnagyobb álma, hogy egy nap híres versenyző legyen, nagyon sokat volt a pályán, a legtöbbször édesapja kísérte el.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.