Hosszú percekig küzdött az életéért a vajdasági kisfiú

Forrás: Dreamstime -
medence Vajdaság kisfiú fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó és felkavaró eset történt a vajdasági Hódság kisvárosában. Egy 10 éves kisfiú belefulladt a helyi strand egyik medencéjébe.

Kiderült, a bizonsági őr süketnéma volt és nem hallotta, mi történt. A helyszínre érkező rendőröknek azt állította, hogy semmit sem vett észre a balesetből. A kisfiút holtan találták meg a medencében, a biztonsági kamerák felvételein azonban látható, ahogy a barátja belelöki a vízbe- írja a Ripost.

Az esetről annyit lehet tudni, hogy a baleset akkor következett be, mikor a kisfiú megállt az ugródeszkán, a barátja pedig abban a hitben, hogy tud úszni, a vízbe lökte, majd amikor látta, hogy bajt csinált, ijedten távozott a helyszínről.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

A rendőrség képviselője arról beszélt, hogy egy ilyen nagy felelősséggel járó munkát kizárt, hogy érzékszervi fogyatékossággal elő személyre bíznának, és azt is hozzátette, a gyerekek nem vonhatók felelősségre, de a szociális központnak meg kell vizsgálnia, hogy a szülők nem követtek-e el mulasztást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.