Megható pillanatoknak voltunk szemtanúi a tegnapi dán-belga mérkőzésen, amikor a játék 10. percében megálltak a futballisták és egy emberként ünnepelték Christian Eriksent, aki múlt szombaton esett össze a stadionban, újra kellett éleszteni. 

A belga válogatott csapatkapitánya, Romelu Lukaku, kezdeményezésére állt le egy percre a tegnapi dán-belga mérkőzésen, ezzel tisztelegve Christian Eriksen előtt, aki múlt szombaton összeesett a pályán, leállt a szíve és újra kellett éleszteni. A játék a 10. percben áll le, mindez azért, mert Eriksen ezt a mezszámot viseli.

Christian Eriksen már jobban vanForrás: AFP/Hannah Mckay

Szerencsére a dán futballista azóta már jobban van, nemsokára egy pacemakert fognak beültetni neki, amire az esetleges szívritmuszavarok okán bekövetkező szívrohamok miatt van szükség.

Dánia egyébként hatalmas lendülettel kezdte meg a tegnapi összecsapást, a játék 99. másodpercében megszerezte a vezetést Belgium ellen - írja a Blikk. 

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.