Szívhez szóló pillanatok az Eb-n: így ünnepelték a dánok a pályán Christian Eriksent

Forrás: AFP/Hannah Mckay -
Dánia Belgium mérkőzés Christian Eriksen Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható pillanatoknak voltunk szemtanúi a tegnapi dán-belga mérkőzésen, amikor a játék 10. percében megálltak a futballisták és egy emberként ünnepelték Christian Eriksent, aki múlt szombaton esett össze a stadionban, újra kellett éleszteni. 

A belga válogatott csapatkapitánya, Romelu Lukaku, kezdeményezésére állt le egy percre a tegnapi dán-belga mérkőzésen, ezzel tisztelegve Christian Eriksen előtt, aki múlt szombaton összeesett a pályán, leállt a szíve és újra kellett éleszteni. A játék a 10. percben áll le, mindez azért, mert Eriksen ezt a mezszámot viseli.

Christian Eriksen már jobban van Forrás: AFP/Hannah Mckay

Szerencsére a dán futballista azóta már jobban van, nemsokára egy pacemakert fognak beültetni neki, amire az esetleges szívritmuszavarok okán bekövetkező szívrohamok miatt van szükség.

Dánia egyébként hatalmas lendülettel kezdte meg a tegnapi összecsapást, a játék 99. másodpercében megszerezte a vezetést Belgium ellen - írja a Blikk.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.