Kórházba kellett vinni Szalai Ádámot: a Magyarország-Franciaország mérkőzés első félidejében sérült meg

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
foci Eb 2021 Magyarország-Franciaország Szalai Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba kellett szállítani a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot, hangzott el a Franciaország elleni találkozót követő sajtótájékoztatón.

A magyar válogatott csapatkapitányát az 1-1-re végződő mérkőzés első félidejében kellett lecserélni, miután kapott egy ütést a fejére. A sajtótájékozatatón Marco Rossi, szövetségi kapitány mondta el, hogy Szalait kórházba kellett szállítani.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A körülményekhez képest jól van, magánál van, válaszolni tudott a kérdésekre" – mondta a szakvezető. Szalai az elmondottak alapján szédüléssel, agyrázkódásos tünetekkel került kórházba - írja az Origó.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.