Rekordot döntött Cristiano Ronaldo - Erre korábban még soha nem volt példa

követő Cristiano Ronaldo focista Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldot követik a legtöbben a világon az Instagramon, a világklasszis focista ugyanis nemrég elérte a 300 millió követőt a közösségi oldalán. 

Cristiano Ronaldo hatalmas népszerűségre tett szert, amióta világklasszis futbalistaként rúgja a bőrt a pályán.

Közösségi oldalát mostanra már több mint 300 milliónak követik, amivel a sportoló rekordot döntött, ha nem számítjuk az Instagram hivatalos Instagram-oldalát, akkor mondhatjuk, hogy Cristiano Ronaldót követik a legtöbben a világon.

Bár az elmúlt napokban attól volt hangos a sajtó, hogy a portugál sztárfocista a magyar válogatott elleni Eb-meccs előtt grimaszolva jelezte, hogy Coca-Cola helyett ő inkább vizet inna, ami durván bedöntötte a cég árfolyamát, úgy tűnik, ez az ő népszerűségére csakis pozitívan hatott.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.