Ronaldo akciója miatt 1200 milliárdot zuhant az Eb szponzorának árfolyama: nem voltak boldogok

árfolyam foci Eb 2021 Cristiano Ronaldo Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál sztárfocista a magyar válogatott elleni Eb-meccs előtt grimaszolva jelezte, hogy Coca-Cola helyett ő inkább vizet inna, ez pedig durván bedöntötte a cég árfolyamát.

Több emlékezetes jelenetet szült a Magyarország-Portugála meccs, és most nem arról beszélünk, hogy beszaladt egy szurkoló a pályára. A meccset megelőző hétfői sajtótájékoztatón Cristiano Ronaldo méla undorral az arcán pakolta el az elé készített két üveg Coca-Colát, majd magasba emelte az ásványvízes üvegét, és a mikrofonba azt mondta, ő inkább vizet iszik.

Az üdítőgyárnak nagyon sokba került az egészséges életmód mellett harcolo Ronaldo, ugyanis a jelenet után szinte azonnal

1,6 százalékos eséssel 56,10 dollárról 55,22-re csökkent a Coca-Cola részvények ára, a Coca-Cola piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárdosra esett

A Coca-Cola egyébként a 2020-as Eb hivatalos szponzora -adta hírül az mfor.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.