Megrendítő: 6 éves kislányt gázoltak halálra az édesapja szeme láttára

Forrás: Shutterstock -
gázolás kislány baleset édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatéves kislány édesapjával haladt át az úton Norton Greenben, amikor egy autó halálra gázolta. A rendőrség szemtanúkat keres, hogy kiderítsék, mi is történt valójában.

A 6 éves kislány édesapjával sétált át az úton, amikor a tragikus baleset történt. A kislányt saját édesapja szeme láttára ütötte el az autó, bár a járókelőkkel próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni az életét. A balesetben az édesapa is megsérült, a kislányt elgázoló autó sofőrje pedig fejsérülést szenvedett - írja a Daily Star.

Egy hatéves kislányt gázolt halálra egy autó - a kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrség még nem érti, hogy pontosan mi történt, így próbálnak tanúkat felkutatni, akik segítségükre lehetnek a nyomozásban. A tanúk azt nyilatkozták, hogy csak egy csattanást hallottak, majd tűzoltók jelentek meg a helyszínen. Vasárnap reggel virágokkal tisztelegtek a környékbeliek a kislány emléke előtt.

Sajnos gyakran előfordulnak hasonló tragédiák, legutóbb arról írtunk, hogy egy 3 éves kislányt gázolt halálra egy furgon, sajnos már őt sem tudták megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.