Tragédia: rosszul lett és meghalt edzés közben a 18 éves magyar focista

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű dráma történt Andráshidán a hétfői napon. Az Andráshida SC felnőtt csapata edzése közben elhunyt a csapat reménysége, a 18 éves Hegedűs Viktor. 

Az Andráshida SC felnőtt csapata, amely néhány héttel ezelőtt tizedszer lett Zala megye bajnoka, épp edzést tartott hétfőn, amikor Hegedűs Viktor minden előzmény nélkül rosszul lett és összeesett a pályán. Bár az orvosi segítség gyorsan megérkezett, a fiatal fiút már nem tudták megmenteni - adta hírül a Blikk.

A tehetséges focista az U19-es csapat erőssége az előző idényben hatszor kezdőként, háromszor csereként lépett pályára a felnőtt csapatban. Az Andráshida SC felnőtt csapata néhány héttel ezelőtt tizedszer lett Zala megye bajnoka, amivel jogot szerzett a harmadosztályban való indulásra.

Legutóbb az rázta meg a világot, hogy a dán Christian Eriksen összeesett a pályán a Dánia-Finnország mérkőzés első félidejében. Őt sikerült újraéleszteni, jelenleg még mindig kórházban lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.