Tragédia: migrénes fejfájásra panaszkodott, majd összeesett és meghalt a 15 éves lány

Forrás: Shutterstock -
fejfájás migrén gyász összeesett tragédia meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harriet Dixon családja teljesen megsemmisült és összeroppant, miután az egészséges és fitt 15 éves lányuk összeesett és néhány órával azután meghalt, hogy migrénes fejfájásra panaszkodott.

Harriet Dixon péntek reggel arra ébredt, hogy nagyon fáj a feje. Volt már ilyen korábban, úgyhogy a szülei arra bíztatták, hogy feküdjön le és aludjon egyet az ebészünetben. Amikor a fiatal lány délután 2 óra körül felébredt, azt mondta, ez egy más jellegű erős fájdalom. Az édesapa rögtön koronavírusra gyanakodott, úgyhogy csináltak gyorsan egy otthoni tesztet, ami negatív lett. Mivel nem múlt a fájdalom, mentőt hívtak, de már késő volt, a 15 éves lányt nem tudták megmenteni.

A 15 éves lány iszonyú fejfájásra ébredt, pár óra múlva összeesett és meghalt. Forrás: Thinkstock

- nyilatkozták a szülők a The Sun magazinnak. A család egyelőre nem tudja feldolgozni, hogy ilyen tragikus hirtelenséggel elveszítették a gyönyörű fiatal lányt és hogy az öttagú családból hirtelen négytagú család lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.