"Velejéig romlott hazug disznó" - a Heti Hetes producere kiosztotta Verebes Istvánt

Forrás: TV2 -
Havas Henrik Verebes István Heti Hetes Ónodi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly indulatok dúlnak a Heti Hetes producerében, Ónodi Györgyben, pedig már jó ideje lekerült a képernyőről a műsor. Havas Henrikről és Verebes Istvánról is elmondta a véleményét. 

Nagyon nyers véleményt fogalmazott meg a Heti Hetes egykori producere a műsor szereplőiről, főleg Verebes István és Havas Henrik kapott durva kritikát. Ónodi György egyiküket újságírócskának, másikukat pedig hazugnak nevezte.

A komoly indulatot az váltotta ki, hogy a műsor egykori szereplői közül azóta többen megtagadták a Heti Hetest. Verebes péládul azt mondta, csak a pénzért vállalta, hogy taníttatni tudja fiát. „Mondjuk ki, kurvaság volt ez a részemről" - mondta a színész nemrég egy műsorban. "

Imádta, rajongásig szerette, büszke volt rá, majd egyszer csak úgy érezte, hogy neki jobban áll a Geréb szerep, mint a sztárság és hogy csak a fia taníttatására gondolt. Nem igaz"

Verebes Istvánt alaposan kiosztotta a Heti Hetes producere Forrás: TV2

Azt gondolom, hogy nem tud, vagy inkább szégyell igazat mondani, ezért hazudik"

jó időre eltűnt a nyilvánosság elől

az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik.

Havas Henrik reagált a producer szavaira Forrás: Fem3

Havas Henrik így reagált az elhangzottakra.

Abban a lelkiállapotban, amiben ő van szerintem bármit mondhat. Én többször elmondtam, hogy kétszer vagy háromszor önszántamból hagytam ott a Heti Hetest,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.