Megszólalt a fiú, aki kiemelte a megfulladt 7 éves gyermeket a vízből a karcagi strandon

medence gyermekhalál kánikula tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, tragédia történt a karcagi strandon: belefulladt egy hétéves gyerek az egyik gyógymedencébe. Most megszólalt az a fiatal felnőtt, aki barátjával közösen kiemelte a kisfiút a vízből.

Felfoghatatlan, ami szombaton történt a karcagi strandon: belefulladt a gyógymedencébe egy 7 éves gyermek. A szülei egyedül hagyhatták a gyerekmedencében, amíg elmentek a büfébe. A kisfiú azonban egy idő után átment a mélyvízbe, az úszómesterek vették észre, hogy fuldoklik, de sem ők, sem a mentők nem tudták megmenteni.

7 éves kisfiú fulladt bele a medencébe a karcagi strandon (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Farkasné Balogh Eszter, Kálmán apai nagymamája nem volt ott a helyszínen, mikor megtörtént a tragédia, de a család egyéb tagjai igen. Tőlük azt hallotta, hogy amikor egy Csaba nevű fiatal egy barátjával kiemelte a vízből Kálmánkát, percekig kiáltottak segítségért, de hiába.

"Sokkot kaptam! Legalább ötször kiáltottam, mire odajött valaki a dolgozók közül! Mi egy percet sem gondolkodtunk, rögtön kihúztuk a barátommal a fiút a vízből. Sajnos már későn..."

- mondta a férfi elkeseredetten a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.