Nem fogunk örülni annak, ami a következő napokban ránk vár: az időjárás hétvégén sem kegyelmez

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta heves zivatarok hűtik a levegőt, ami hétköznap áldásos lehet, de nagyon úgy tűnik, hogy hétvégére sem lesz száraz időnk.

Csütörtök


A keleti, északkeleti tájakon gyakran lesz gomolyfelhős az ég. Többfelé, akár több alkalommal is lehet zápor, zivatar. Az ország nyugati felének nagyobbik részén sok napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. Az északias szél megélénkül. 29-35 fok valószínű délután.


Péntek


A magasra törő gomolyfelhőkből többfelé alakul ki zivatar, zápor. Felhőszakadások is előfordulhatnak. Élénk, zivatarok környezetében viharos lesz az északi szél. 30-31 fok körüli kánikula ígérkezik.

Hétvégén is esős idő lesz. Forrás: Shutterstock


Szombat

Erősen felhős lesz az ég, és szórványosan újabb záporok, zivatarok fordulnak elő. Marad az élénk légmozgás. 25-31 fok közé csökken a nappali felmelegedés.


Vasárnap

Marad a változékony, meleg időjárás. Ismét többfelé törhet ki zivatar, akár felhőszakadással. 27-34°C fok körüli értékeket mérhetünk a délutáni órákban. Az északnyugati szél élénk lesz - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.